Aktuality

Cenu hejtmana za rodeo si z Farmy Vysoká odvezla Petra Nová na koni Gazela

08.09.2014 17:49

Farma Vysoká v Chrastavě u Liberce pořádala o uplynulém víkendu 4. ročník Country Festivalu Vysoká. Součástí festivalu byla i soutěž v disciplínách Divokého západu – western racing – rodeo, o Pohár hejtmana LK Martina Půty.

Pohár nad hlavu zvedla Petra Nová na koni Gazela ze stáje Hejnice. Zvítězila před Lucií Šimonovou jedoucí na koni Vesternik, třetí skončil Petr Gergiedowský s koněm Monty z Prahy a čtvrtý domácí jezdec Ivan Vydra z Chrastavy na koni Lady.

„Skvělé závody, kterých se zúčastnilo 17 jezdců,“ pochlubila se za pořadatele Václava Vendy Jarošová, majitelka farmy, která přivítala mezi mnoha vzácnými hosty, i z daleké ciziny – Brazílie, USA, Irsko, Francie, Dánsko, Slovensko…, také hejtmana LK Martina Půtu a jeho náměstka pro zemědělství a životní prostředí Josefa Jadrného.

V pestrém programu  vystoupili legendární Wabi Daněk,  Druhá Tráva a další přední country a bluegrassových kapely jako Nudličky, Modrotisk či Guitar Tluppa a dívčí taneční skupina Blackandwhite.

S velkým úspěchem vystoupila také country kapela Nonstop se zpěvačkou Vendy Jarošovou, která nejprve představila své bývalé kolegyně ze skupiny Country Sisters (Alenka, Klára, Alice, houslistka Linda) a poté pokřtila své první CD nazvané, jak jinak, Vendy.

Sobotní večer zakončil Radim Lůžek se svým tancem s ohněm. V neděli se pak ještě uskutečnila soutěž parkur mini-maxi o Pohár starosty Města Chrastava Michaela Canova.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace
Login