Aktuality

Hejtmani jednali s prezidentem

02.05.2014 15:26

Hejtmani krajů se zúčastnili ve středu pracovního oběda s prezidentem České republiky Milošem Zemanem. Pozvání na setkání přijal i hejtman LK Martin Půta.

„Pan prezident se těší na návštěvu Libereckého kraje, pravděpodobně v červnu,“ řekl hejtman. s tím, že prezident dokončí návštěvy krajů v pořadí – Liberecký, Plzeňský a Kraj Vysočina.

 

 Ještě předtím na zasedání Asociace Krajů ČR hejtmani svolili staronovým předsedou Asociace krajů Michala Haška, hejtmana Jihomoravského kraje, místopředsedy se stali Martin Půta (STAN) z Libereckého kraje, Jiří Běhounek (za ČSSD) z Vysočiny, Miroslav Novák (ČSSD) z Moravskoslezského kraje, Jiří Zimola (ČSSD) z Jihočeského kraje a zlínský hejtman Stanislav Mišák (ČSSD).

 

„Těší mě podpora sociálně demokratických hejtmanů, že vnímají moji snahu, aby se Asociace krajů zabývala zejména problémy regionů a jejich obyvatel a nikoli politikou. Jsem rád, že mým zvolením tento názor na zaměření práce asociace potvrdili,“ poznamenal Martin Půta.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace
Login