Aktuality

Kitl je bronzový v soutěži Firma roku 2013

11.12.2013 11:40

 Další úspěch zaznamenala jablonecká společnost Kitl s.r.o., výrobce bylinných sirupů a medicinálních vín. V soutěži Živnostník roku a Firma roku 2013 obsadila skvělou třetí pozici. Po zisku titulu Firma roku v Libereckém kraji a ocenění Zlatý klas s kytičkou ze soutěže Země živitelka, která byla hlavní cenou známého veletrhu, nyní společnost Kitl obstála v konkurenci více než tří tisíc dalších uchazečů.

 

Z ocenění máme ohromnou radost, protože se nám podařilo prosadit ve velké konkurenci. Považujeme to za ocenění naší práce a našich výrobků. Potvrzuje to, že jdeme po správné cestě,“ okomentoval úspěch v soutěži Jan Vokurka z Kitl s.r.o.

 

Firmou roku se stal výrobce koupelnových koberečků Grund, živnostníkem roku pro rok 2013 je výrobce skleněných figurek Karel Sobotka, rovněž z Libereckého kraje.

„Oběma reprezentantům kraje blahopřeji k tak významnému úspěchu. Věřím, že se v brzké době do jejich firem podívám,“ řekl hejtman LK Martin Půta.

 

Letos pořadatelé  zaznamenali rekordní počet soutěžících. Přihlásilo se 6 525 firem a živnostníků.

O titul Firma roku se ucházelo 3 116 společností, dalších 3 409 soutěžících bojovalo o titul Živnostník roku.

 

Celkové pořadí:

Vodafone Firma roku 2013: 
1. Grund a.s. (Mladé Buky, Královéhradecký kraj) , 2. Holík International, s.r.o. (Zlín, Zlínský kraj), 3. Kitl s.r.o. (Jablonec nad Nisou, Liberecký kraj) 

GE Money Bank Živnostník roku 2013: 

1. Karel Sobotka (Těpeře, Liberecký kraj), 2. Vladimír Hejna (Chyšky, Jihočeský kraj), 3. Radek Zachariáš (Praha) 

 

 

Co dělá firma Kitl s.r.o.

Naše společnost je rodinnou firmou, která vyrábí medicinální sirupy a vína podle vlastních receptur. Používáme k tomu vybrané bylinky a plody, z nichž některé si i sami pěstujeme. Chceme dělat „Nápoje, které léčí a léky, které chutnají“.

Jméno naší firmy Kitl je odkazem na jméno slavného doktora Kittela, který je pro nás inspirací, léčitelskou a duchovní. Proto, z úcty k němu, jsme si zvolili jméno podobné, nikoliv však stejné, a máme mnoho aktivit na záchranu Kittelovska (muzeum, veřejnou sbírku apod.)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace
Login