Aktuality

Kraj navštíví člen Saského zemského sněmu Stephan Meyer

10.02.2014 16:56

  Člen Saského zemského sněmu Stephan Meyer navštíví 11. února od 11 hodin sídlo Krajského úřadu LK, U Jezu v Liberci. Přijme jej hejtman LK Martin Půta, jednání se zúčastníIvana Hujerová, členka rady kraje, rezort hospodářského a regionálního rozvoje, evropských projektů a rozvoje venkova, JUDr. Ivan Bernátek, okresní státní zástupce,Ing. Jaroslav Zámečník, CSc., tajemník Euroregionu Nisa, JUDr. Jiří Němec, vedoucí správního odboru KÚ LK, a Rudolf Broulík, vedoucí oddělení krizového řízení KÚ LK.

Na pořadu přátelského setkání je například kolejové napojení v rámci evropského dopravního koridoru B178 - R35, spolupráce v oblasti bezpečnosti, včetně úlohy soudnictví při stíhání trestných činů v Německu a Česku, další rozvoj přeshraniční podpory Cíl-3 v období 2014-2020, program Sasko - ČR a  rozvoj v Euroregionu Nisa - evropské seskupení, územní spolupráce, sousední jazykové vzdělávání v centrech denní péče a ve školách a Projekt přeshraniční integrace informací, nástrojů, přístupů a opatření při předcházení a řešení povodňových katastrof.

Na závěr návštěvy se Stephan Meyer zapíše do pamětní knihy LK.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace
Login