Aktuality

Mateřská škola Libereckého kraje se slavnostně otevře 12. listopadu

04.11.2013 17:54

 Liberecký kraj zve rodiče, děti a ostatní zájemce na slavnostní otevření Mateřské školy na Střední odborné škole a Gymnázia, Na Bojišti, v Liberci, které se uskuteční v 8 hodin.

Slavnosti se zúčastní hejtman LK Martin Půta, krajské radní Alena Losová a Ivana Hujerová a ředitel Krajského úřadu LK René Havlík.

Den otevřených dveří s možností podání žádosti o přijetí k předškolnímu vzdělávání (zápis do školky) se koná od 10 do 12 hodin a od 14 do 16 hodin.

Jediná mateřská škola Libereckého kraje přijme i děti rodičů, kteří na úřadě nepracují. Ale jen v tom případě, pokud se nenaplní dětmi zaměstnanců nebo pracovníků příspěvkových organizací LK (zaměstnanci středních škol, kulturních zařízení, domovů důchodců apod.), zřizovaných Libereckým krajem.

Prvních dvacet dětí zahájí docházku na začátku roku 2014.

Do podnikové Mateřské školy u Střední odborné školy a Gymnázia Na Bojišti v Liberci, do níž bude školka organizačně spadat, byla postavena a zařízena v rámci projektu SLAĎ KÚLK – Slaďování pracovního a rodinného života zaměstnanců Krajského úřadu Libereckého kraje financovaného z prostředků Evropského sociálního fondu prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a krajského rozpočtu.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace
Login