Aktuality

Občané a hosté Bedřichova se už dočkají nového poštovního úřadu Partner

23.07.2014 15:59

Po tříměsíční přestávce v provozu České pošty v Bedřichově se občané a návštěvníci horského střediska 1. srpna v 8 hodin dočkají znovuotevření pobočky na adrese Bedřichov 1597 (v původní, nyní zrekonstruované budově s Potravinami U Pošty) pod názvem Partner.

Slavnostního otevření se zúčastní hejtman LK Martin Půta a ředitelka pobočkové sítě Severní Čechy Olga Syková.

„Nový Partner je realizován již v souladu s novou strategií České pošty. Je to spojení všech služeb občanům Bedřichova. Na jednom místě si vyřídí nákupy i naše služby,“ uvedla Olga Syková.

Podle ní bude otevřeno od pondělí do pátku od 8 do 10 hodin a odpoledne od 15 do 16 hodin. Poštovní schránky jsou k dispozici na Centrálním parkovišti a na penzionu "Bílá Vrána" (spodní část obce u hlavní komunikace).

Nová pobočka Partner je umístěna v centru Bedřichova, 300 m od informačního centra a obecního úřadu, v budově společně s poštou. V dosahu do 500 metrů od sjezdového lyžařského areálu Malinovka, nástupního místa na Jizerskou lyžařskou magistrálu a centrálního parkoviště. 150 m od obchodu se nachází autobusová zastávka MHD do Jablonce nad Nisou.

Nejbližší sousední pošta je v Janově nad Nisou, v níž je  otevřeno PO - PÁ 12,00  - 16,00 hodin.

 

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace
Login