Aktuality

Občané Českodubska, zeptejte se hejtmana Martina Půty, zajímá ho i Váš názor!

21.01.2015 13:09

Hejtman LK Martin Půta pokračuje ve čtvrtek 22. ledna v  pravidelném setkávání se zastupiteli obcí a měst a občany Libereckého kraje, tentokrát navštíví Český Dub.

Po celý den jej bude doprovázet starosta města Jiří Miler a místostarosta Martin Bobek,

První letošní setkání hejtmana s veřejností začíná v 16. 00 hodin v Podještědském muzeu v Českém Dubu.

Před tím hejtman postupně společně se statutární náměstkyní hejtmana LK Hanou Maierovou navštíví Základní školu, Johanitskou komendu a společnost Lukov Plast, s.r.o., kterou hosty provede Tomáš Lukeš, jednatel společnosti.

Po pracovním obědě se starosty okolních obcí (Markéta Khauerová, Hodkovice nad Mohelkou, František Pospíšil, Bílá, Jana Švehlová, Proseč pod Ještědem, Tomáš Sluka, Světlá pod Ještědem, Jiří Kořínek, Janův Důl, Jaroslav Červa, Kobyly, a Miroslav Pytloun, Hlavice)

v restauraci Sportovního areálu PFC Český Dub se hejtman zastaví v 14.30 v sídle pobočky společnosti Silnice LK, a.s., navštíví Domov důchodců a Dům s pečovatelskou službou.

Poté následuje od 16. 00 hodin již zmíněná beseda s občany a zastupiteli města v sále Podještědského muzea v Českém Dubu, které se vedle hejtmana a jeho náměstkyně zúčastní také náměstek hejtmana Josef Jadrný.

Těšíme se na Vaše připomínky a názory a na Vaši účast na besedě. 

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace
Login