Aktuality

Opravy silnic po povodních v roce 2010 pokračují podle plánu

20.06.2013 16:44

 

Dnes hejtman LK Martin Půta, radní pro dopravu Vladimír Mastník, ředitel KSS LK Jan Růžička a vedoucí odboru dopravy KÚ LK Jan Čáp navštívili dvě stavby realizované z programu Ministerstva pro místní rozvoj „Obnova obecního a krajského majetku postiženého živelní nebo jinou pohromou". Jde o programy s alokací pro kraje 50 % (dotace) a 50 % (vlastní podíl).

Jedná se o akce, které byly poškozeny povodněmi v roce 2010 a jejichž realizace byla zahájena na jaře letošního roku a budou ukončeny do poloviny příštího roku.

Konkrétně jde o silnici II/592 Chrastava (I. etapa), tj. úsek silnice 592 od křižovatky se silnicí III/27247 – Andělská hora, železniční přejezd, a úsek silnice II/592 Chrastava, vlakové nádraží -  konec města, a o silnice III/03513 a III/03515 Heřmanice – Dětřichov.

Spolu se starosty Chrastavy, Heřmanic a Dětřichova si všichni zúčastnění prohlédli, jak pokračují stavební práce, a konstatovali, že se staví podle plánu a komunikace budou v daném termínu dokončeny.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace
Login