Aktuality

Slavnosti vratislavického piva Konrad okoření kapely Hrůzy, Sešlost a The Apples a nové pivo Spytihněv

21.06.2013 14:31

 

Tradiční Slavnosti vratislavického piva Konrad se uskuteční v sobotu 29. června od 13 hodin v areálu pivovaru.

Podle ředitele pivovaru Petra Hostaše je pro tento ročník připravena řada překvapujících novinek. V průběhu odpoledne a večera vystoupí liberecká country kapela Sešlost, dívčí skupina The Apples (složení - Helena Machová – bicí, Veronika Bartošová – baskytara, Simona Šteruská – sólová kytara, zpěv a Petra Svobodová – klávesy, zpěv) a jako hlavní host Michal Hrůza se svou skupinou Hrůzy. Poslechnout si je přijdou mimo jiné hejtman LK Martin Půta a jeho náměstek pro zemědělství a životní prostředí Josef Jadrný.

Možná, že si vyberou i druhou scénu, kde vystoupí rockové kapely Horror porno cocks, Infected CZ, Distance, Hope, Backfist, Everyday Hate a Jovanera.

„Návštěvníci se mohou těšit na nové uspořádání areálu, pivní halu s 30 pípami, dvě pódia a dalších 11 kapel různých hudebních stylů. V areálu se budou čepovat všechny druhy piva Konrad, včetně jednoho překvapení, vše za jednotnou cenu 15 korun, Červený král, Svatopavelské a novinkové pivo Spytihněv  bude jen o pět korun dražší, tedy za dvacet,“ zve ředitel s tím, že program je připraven i pro děti – kolotoče, soutěže…

 Podle Petra Hostaše je tedy na co se těšit, neboť pivo se zde vaří stále stejným způsobem jako při  první várce v roce 1872.

Vstupné je 80 Kč na místě, v předprodeji do 27. června 60 Kč v  Pivovarská hospodě nebo Pivovarské prodejně u pivovaru ve Vratisslavicích nad Nisou. (Viz také příloha - Vratislavický ležák)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace
Login