Aktuality

Společnost Preciosa Lighting v Kamenickém Šenově otevřela v Crystal Valley výzkumné centrum

10.04.2015 17:41

Slavnostní otevření nového výzkumného a vývojové centra společnosti Preciosa Lighting - Preciosa Innovation Lab,  se uskutečnilo 10. dubna v Crystal Valley (Křišťálovém Údolí) v  Kamenickém Šenově.

Slavnostního zahájení se zúčastnili mimo jiné místopředseda vlády Pavel Bělobrádek, hejtman LK Martin Půta, poslanec Karel Schwarzenberg, senátor Jiří Vosecký, podnikatel Ludvík Karl, krajský radní Alena Losová a další.

Generální ředitel sklářské společnosti Preciosa-Lustry Pavel Marek informoval, že Innovation Lab je projektován tak, aby se zde mohli pracovníci společnosti setkávat se zákazníky a v rámci workshopů plnit jejich požadavky a představy. Počítáme i s tím, že naše centrum využijí i studenti středních a vysokých škol,“ dodal generální ředitel.

Projekt za 25 milionů korun byl spolufinancován z evropských fondů.

Ještě před slavnostním otevřením si výrobu - slévárnu, sklářskou huť, pasírnu, galvanizovnu, brusírnu, montovnu a další provozy v doprovodu Pavla Marka prohlédli Karel Schwarzenberg s Martinem Půtou.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace
Login