Aktuality

Třetí Benefiční koncert pro Ostrov života se koná už tuto sobotu!

15.05.2013 15:46

 

Na hasičské louce v Hrádku nad Nisou se v sobotu 18. května od 14. hodin uskuteční už třetí Benefiční koncert pro občanské sdružení Hrádek nad Nisou – Ostrov života. Letošní Benefice na podporu vážně nemocných spoluobčanů Hrádecka nabídne bohatý program a zúčastní se jí rovněž hejtman LK Martin Půta a další hosté.

Zahrají kapely Anyz, Effect a Atomic.s Tomáše Marka, milým hostem bude zpěvačka Leona Černá, domácímu publiku se představí hrádecká rodačka a zpěvačka EKI a další rovněž hrádecká zpěvačka Jana Vébrová.  Návštěvníci se mohou těšit i na tradiční vystoupení dětských souborů, mažoretek, tanečníků studia A- styl z Liberce, ukázky zásahu hasičů v podání nejmenších členů místního sboru dobrovolných hasičů a mnoho dalšího. Chybět nebude oblíbená dražba, která je už tradičním zpestřením koncertu a prodej rukodělných výrobků, které pro nás vyrobili šikovní Hrádečáci. Výtěžek z celé akce poputuje na konto sdružení.

 

Sdružení Hrádek nad Nisou – Ostrov života má za sebou první rok fungování a rok to byl velice úspěšný. Po 12 měsících práce můžeme s radostí konstatovat, že hrádeckým lidem a nejen jim, není lhostejný osud těch, kteří nemají tolik štěstí, aby si mohli užívat života ve zdraví. Veřejnost přijala náš projekt nad očekávání dobře, lidé se o naší práci zajímají a mnozí se také aktivně do činnosti sdružení zapojili. Díky štědrosti těch, kdo přispěli na konto sdružení, zakoupili si některý z nabízených výrobků na koncertech, při vánočním prodeji nebo na některé z výstav, jsme mohli pomoci už několika desítkám našich spoluobčanů.

Sobotní koncert je zároveň poděkováním všem, kdo nás jakýmkoliv způsobem podporují.

 

 

Za spolupráci na přípravě koncertu děkujeme městu Hrádek nad Nisou a multifunkčnímu centru Brána Trojzemí a všechny srdečně zveme!

 

 

Občanské sdružení Hrádek nad Nisou – Ostrov života je nezávislá iniciativa několika občanů našeho města. Jeho cílem je získávání finančních prostředků, díky kterým může poskytnout vážně nemocným spoluobčanům pomoc podle jejich konkrétních potřeb.

Sdružení pořádá různé kulturní a sportovní akce a jiné projekty, kterými se zároveň snaží na problematiku vážného onemocnění upozornit širokou veřejnost a připomenout důležitost vzájemné pomoci. Peníze získané z těchto akcí věnuje na nákup ortopedických pomůcek, hygienických potřeb, drobných předmětů k vybavení domácnosti a jiných, které nehradí pojišťovny a které mohou významně přispět k vylepšení fyzického i psychického stavu pacientů. Tuto pomoc realizuje ve spolupráci s místními obvodními lékařkami, které se denně ve svých ordinacích s těmito pacienty a jejich problémy setkávají. Právě u nich je také možné o pomoc požádat.

 

 

Kontakt: Věra Baumgartnerová - styk s veřejností, média

Tel: : 605 265 709, E-mail: hradek.ostrovzivota@email.cz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace
Login