Aktuality

Vagón – nový nízkoprahový klub pro děti a mládež, se otevírá v Hrádku nad Nisou

15.01.2015 16:42

Otevření nového nízkoprahového klubu pro děti a mládež Vagón při Maják o.p.s. se uskuteční v pátek 16. ledna 2015 od 18 hodin v Hrádku nad Nisou (horní sídliště, vedle MŠ)..

Slavnostního setkání se zúčastní pan Evald Rucký, biskup světové Jednoty bratrské, pan Petr Krásný, biskup světové Jednoty bratrské, pan Josef Horinka, starosta Hrádku nad Nisou, p. Michael Canov, starosta Chrastavy, Martin Půta, hejtman Libereckého kraje.

Společné setkání pořádají Jednota bratrská Chrastava, zřizovatel komunitního centra, a obecně prospěšná společnost Maják, poskytovatel nízkoprahové sociální služby pro děti a mládež.

Hlavním cílem tohoto setkání je prezentovat činnost Jednoty bratrské v Hrádku nad Nisou a současně slavnostně otevřít nový nízkoprahový klub pro děti a mládež Vagón při Maják o.p.s.

Petr Tulpa, radní pro resort sociálních věcí, připomněl, že činnost nízkoprahového zařízení v Hrádku nad Nisu je v současné době spolufinancována Libereckým krajem prostřednictvím realizovaného projektu IP 5 „Podpora a rozvoj služeb v sociálně vyloučených lokalitách LK“.

V kulturním programu vystoupí  Bétel Band.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace
Login