Aktuality

Velikonoční jidáši vynesli Nadaci Euronisa skoro 35 tisíc korun

23.04.2014 15:04

Velikonoční jidáši prodávaní 16. - 18. dubna v OC Forum v Liberci Nadaci Euronisa přinesli do pokladničky 34 000 korun. Za prodejním pultem se kromě jiných oháněli herec Pavel Liška a bronzový biatlonista Jaroslav Soukup.

„Čistý zisk po odečtení nákladů na výrobu pečiva je 20 125 Kč. V průběhu tří dní se podařilo prodat 1500 jidášů dodaných pekařstvím Jiřího Bláhy,“ řekla předsedkyně Nadace Blanka Nedvědická s tím, že nad akcí převzal záštitu hejtman Libereckého kraje Martin Půta. Liberecký kraj navíc podpořil sbírku 10 000 Kč.

„Výtěžek Velikonočního prodeje pečiva je určen Asociaci rodičů a přátel zdravotně postižených dětí České republiky – Klub Liberec, která pořádá celoroční volnočasové aktivity a letní tábory pro handicapované děti a mládež,“ zdůraznila Nedvědická.

 

Nadace EURONISA již 19 let pomáhá lidem žít plnohodnotný život nezávisle na jejich věku, sociálním postavení a zdravotním stavu.

Za dobu svého působení rozdělila nadace téměř 28 milionů  Kč mezi neziskové organizace v Libereckém kraji a Šluknovském výběžku. Podpořila tak 1381 projektů 314 neziskových organizací a fyzických žadatelů.

Nadace EURONISA podporuje nejvíce neziskových organizací a rozděluje nejvíce finančních prostředků mezi nefiremními nadacemi v české části Euroregionu Nisa.

Nadace EURONISA je držitelem známky kvality udělované Forem dárců.

 

 

 

asistentka ředitele, grantová manažerka

 

 

Nadace EURONISA
Rumjancevova 3
460 01  Liberec 1
Tel.: +420 485 100 218
nadace@euronisa.cz
www.euronisa.cz

Již 19 let pomáháme lidem l žít plnohodnotný život nezávisle na jejich věku, sociálním postavení a zdravotním stavu.

 

 

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace
Login