Detail aktuality

Benefiční koncert pomůže kostelu sv. Barbory v Rynolticích

04.12.2015 11:42

První koncert na podporu kostela sv. Barbory pořádají v pátek 4. prosince v Rynolticích. Návštěvníci se mohou těšit na mimořádný hudební zážitek a navíc koupí vstupenky podpořit dobrou věc. Rynoltický svatostánek podpoří i hejtman Libereckého kraje Martin Půta, který si koncert rovněž přijede vyslechnout.

Na benefičním koncertu vystoupí sólista opery Národního divadla Praha Luděk Vele a jeho dcera, sopranistka Adéla Velová. Na klavír je doprovodí Boris Joneš. V rámci večera zazní skladby českých velikánů Leoše Janáčka, Antonína Dvořáka či Bedřicha Smetany, ale i dalších proslulých skladatelů, např. W. A. Mozarta, Giacoma Puciniho a Andrewa Loyda Webera. V adventním čase nebudou chybět ani lidové vánoční koledy.

Začátek koncertu je v 18 hodin, vstupné pro dospělé je symbolických 50 korun, děti mají vstup zdarma. Vstupenky jsou k dostání na OÚ Rynoltice. 

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace
Login