Detail aktuality

Benefiční ples hejtmana opět podpoří dobrou věc

30.01.2018 15:21

Již tento pátek 2. února 2018 se od 20:00 hodin v Clarion Grandhotelu Zlatý Lev v Liberci uskuteční 13. ročník benefičního plesu hejtmana Libereckého kraje. Část finančních prostředků z prodeje vstupenek a všechny peněžní dary od partnerů plesu budou věnovány třem organizacím, které pomáhají lidem v jejich nelehkých životních situacích.

Centrum Amélie Liberec, Nemocnice s poliklinikou Česká Lípa a Nadační fond Ozvěna dostanou na plese od hejtmana Martina Půty peníze, které jim pomohou v provozu a v jejich dalším rozvoji. Například českolipská nemocnice s poliklinikou chce za obdržené finance přestavět a zmodernizovat mateřské pokoje na novorozeneckém oddělení.

I letos je 13. benefiční ples hejtmana tematicky zaměřen, letošním mottem je spolupráce. Odpovídá tomu i program společenského večera. Zazpívá česko-polská zpěvačka Ewa Farna, slovenský zpěvák Itcho Pčelár a souhru těl předvede v uměleckém představení i česko-polské Duo Ogor. Moderátorovi, kterým je herec Naivního divadla Liberec Marek Sýkora, bude sekundovat jeho věrný kolega v podobě dřevěné loutky. Hosté se mohou těšit na bohatý raut, molekulární mixologii, baletní vystoupení Divadla F. X. Šaldy Liberec i místní taneční skupiny B-soul. Chybět nebude ani slosování vstupenek o zajímavé ceny.

Poslední vstupenky jsou k zakoupení na eva.jankovska@kraj-lbc.cz. Cena vstupenky je 1.000 Kč.

 

Hlavními partnery plesu jsou:

KITL s.r.o.

Nadační dům Ronalda McDonalda

KASRO spol. s r.o.

ZP-TECH s.r.o.

JABLOTRON GROUP a.s.

VALBEK-EU. a.s.

SVS a.s.

Nadace Preciosa

KNL - Catering s. r. o.

ČSAD Liberec a.s.

Teplárna Liberec, a.s.

Dopravně inženýrská kancelář, s.r.o.

Kooperativa pojišťovna a.s.

NET-SYSTEM s.r.o.

STATIKA-DYNAMIKA s.r.o.

FCC Liberec s.r.o.

Zeps s.r.o.

MZ Liberec a.s.

KORID LK, spol. s r.o.

Cerberos s.r.o.

České dráhy a.s.

Drylock Technologies s.r.o.

 

Mediálními partnery jsou:

regionální televize RTM+

Český rozhlas Liberec

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace
Login