Detail aktuality

Blíží se termín uzavření nominací na Pocty hejtmana

08.06.2018 10:35

Do 29. června 2018 přijímá Liberecký kraj nominace na udělení Pocty hejtmana. Oceněni budou osobnosti, které se svým celoživotním dílem nebo významným skutkem zasloužily o dobré jméno Libereckého kraje. Slavnostní vyhlášení proběhne v pondělí 29. října 2018 u příležitosti Dne vzniku samostatného československého státu v Oblastní galerii Lázně v Liberci.

Udělení Pocta hejtmana je poděkování lidem, kteří se zasloužili o věhlas Libereckého kraje. Zároveň je i připomenutím mimořádných nebo hrdinských činů. „Pokud znáte někoho z vašeho okolí, kdo si podle vás zaslouží ocenění za celoživotní práci či přínos našemu kraji, pošlete nám, prosím, svůj návrh,“ vyzývá hejtman Libereckého kraje Martin Půta.

Všechny správně podané návrhy budou předloženy pracovní skupině složené jak ze zástupců zastupitelských klubů, tak z představitelů organizací spjatých s Libereckým krajem. Ta následně navrhne finální seznam osobností. Ocenění ve formě listiny Pocta hejtmana a zlaté mince Hejtmanský dukát jim bude předáno během slavnostního večera, který se bude konat v pondělí 29. října 2018 v Oblastní galerii Lázně v Liberci.

Podrobné informace včetně formuláře, který je třeba vyplnit, jsou zveřejněny na webových stránkách: https://kancelar-hejtmana.kraj-lbc.cz/poradane-akce/pocty-hejtmana-libereckeho-kraje-2014.

 

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace
Login