Detail aktuality

Českolipská nemocnice otevírá Centrum zdraví

06.05.2015 16:59

Ještě lepší služby nabídne veřejnosti od 6. května Nemocnice s poliklinikou Česká Lípa. Z bývalé a značně zchátralé budovy vrátnice NsP bylo vybudováno Centrum zdraví, kde si lidé vyberou z nejširší palety zdravotnických potřeb a kompenzačních pomůcek.

V moderním prostoru jim bude k dispozici bohatá nabídka zdravé výživy a přírodní kosmetiky. Kromě toho zde své místo najde zdravotní obuv, kompletní péče o zuby, ale také rehabilitační pomůcky. Vše za příznivé ceny. A jako bonus mohou návštěvníci využít bezplatné konzultace, měření teploty a krevního tlaku.

V brzké době bude také zřízena půjčovna invalidních vozíků, nemocničních lůžek a jiné výbavy pro domácí péči a rehabilitaci.

Nemocnici s poliklinikou Česká Lípa přijde celková rekonstrukce objektu Centra zdraví na 1, 7 mil. Kč, které zaplatí ze svých zdrojů.

Centrum zdraví mohou lidé navštěvovat každý všední den, od pondělí do pátku, v době od 9:00 do 17:00 hodin. Telefonický kontakt na Centrum zdraví: 487 954 275.

Tvářemi Centra zdraví jsou úspěšní vrcholoví sportovci z České Lípy Petra Chocová a Pavel Znamenáček.

Pavel Znamenáček  (1966)
Cvičí karate přes 30 let
Několikanásobný Mistr světa
Hlavní trenér klubu SPORT RELAX
Věnuje se osobnímu rozvoji a terapiím
KLUB SPORT RELAX slavil 20 let činnosti

Petra Chocová (1986)
Plavkyně (prsa – 50, 100, 200 m)
Držitelka 11 českých rekordů
Překonané rekordy: světové 3x (kategorie Masters 25-29 let)
Mistryně Evropy , olympionička
Plavecký klub Česká Lípa

 

TZ NsP Česká Lípa/Petr Pokorný

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace
Login