Deník hejtmana

Ať je nový rok 2019 lepší než ten končící

31.12.2018 21:57

Čas se zastavit nedá a tak i rok 2018 míří do historie. Nejvíc je ten stále rychlejší světa běh vidět na dětech a přibývajících šedivých vlasech. Přejeme vám ať je nový rok 2019 lepší než ten končící, všichni jsme zdraví, máme aspoň trochu štěstí a dostatek času na lidi, kteří nás mají rádi.

Mějte i v příštích 365 dnech spoustu skvělých nápadů a dostatek energie na jejich naplnění, hodně přátel, dobrých lidí, kteří vám pomohou a také mnoho trpělivosti, když přijdou dny, kdy se nic nedaří. Přejeme vám sílu na překonávání všech zkoušek a překážek na cestách, kterými půjdeme. A schopnost radovat se z maličkostí a děkovat všem, kteří si to zaslouží.

Neztrácejme nikdy naději, víru a lásku. Naději v to, že vše, co nás v životě potkává, dává smysl. Víru, že na našich cestách nezabloudíme a kompas v našich srdcích nám vždy ukáže, kterým směrem je domov. Lásku, bez které by svět byl příliš smutný a šedivý.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace
Login