Deník hejtmana

Čím hůře, tím lépe

31.05.2014 7:24

Nezisková organizace Krajské protikorupční pracoviště, která byla založena Janem Korytářem a neziskovou organizací Čmelák - Společnost přátel přírody, ve které je podle webu organizace předsedou sdružení stejný Jan Korytář, podala trestní oznámení na Úřad na ochranu hospodářské soutěže, Statutární město Liberec, kde je Jan Korytář zastupitelem (dokonce byl v jedné fázi přípravy projektu Lázní primátorem), a také Regionální radu Severovýchod, kde je rok a půl členem Výboru regionální rady krajský zastupitel Jan Korytář. 
Prošetření trestního oznámení je prací Policie ČR. Pevně věřím, že její stanovisko budeme znát ještě před komunálními volbami. Názory právníků a zakázkářů k podnětu jsou jasné. Jedná se pravděpodobně o nepochopení nebo neporozumění procesu zadávání veřejných zakázek ze strany zaměstnanců Krajského protikorupčního pracoviště.
Ale to nevadí, jejich hlavním cílem totiž podle mého názoru není trestní oznámení a podnět k prošetření a už vůbec ne snaha o hledání systémových protikorupčních opatření, cílem je tisková konference sama a křečovité úsilí zpochybnit a znevěrohodnit nejenom celý projekt revitalizace Lázní, ale také vedení Liberce, ROPu a ÚHOSu. 
Komunální volby se blíží a v rámci nich zbývá poslední šance naházet špínu a pomluvit pokud možno všechny kolem. 

Prostě čím hůře, tím lépe, jak říkal soudruh Klement Gottwald.

A Jan Korytář? Určitě nemá s celou záležitostí nic společného...

http://liberec.idnes.cz/trestni-oznameni-na-rekosntrukci-lazni-v-liberci-f7k-/liberec-zpravy.aspx?c=A140529_140025_liberec-zpravy_tm

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace
Login