Deník hejtmana

Další dějství v příběhu...

21.01.2016 11:19

Spor Kroutil versus Korytář a spol. je jen další dějství v příběhu, ve kterém není žádná špinavá metoda cizí. 
Zneužívání dotací na vlastní volební kampaň, vlastní vyšetřovací služba placená z grantů, vytrvalé pomlouvání, nálepkování a špinění všech, kteří neposlouchají a nebo mají jiný názor. Vydírání, vybírání výpalného a snaha vybírat desátky od všech, které takzvaně dostali do funkcí. Odposloucháváni a nahrávání hovorů a trestní oznámení jako součást postupů, kterým se dosahuje ušlechtilých cílů a hlavně peněz na placení svých věrných. 
Vyzkoušeli jsme si to v rámci krajské koalice. Byla to hořká, ale užitečná zkušenost. Hlavně pro některé lidi té Změny, kteří si osobně popisované metody vyzkoušeli.
Díky vlastní zkušenosti vím, že se už nikdy nebudu podílet na přehlížení a tichém souhlasu s podobným svinstvem a pokud tyto principy zvítězí v nějakých dalších volbách, tak se na nich nebudu podílet. 
A pevně věřím v to, že fízlování dlouhodobě zvítězit nemůže.
Krátkodobě se pro mě jen rozšířil počet lidí, se kterými nemá smysl jednat o nějakého pana Římánka, ti další zúčastnění v kause a článku už na tom seznamu jsou...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace
Login