Deník hejtmana

Dnešní hejtmanský den má číslo 38

13.07.2016 8:05

Díky 38 hejtmanských dnům jsem měl možnost navštívit mnoho měst, škol, sociálních ústavů, nemocnic, malých i velkých firem a mluvit s řadou lidí. 
Byla to dobrá zkušenost a taky příležitost vidět Liberecký kraj a jeho regiony očima lidí, kteří v něm žijí, pracují, podnikají a dělají něco pro druhé. Potkal jsem během návštěv v kraji taky hodně pracovitých, schopných a slušných lidí. 
O náš kraj a jeho budoucnost se proto nebojím a pokud budu po volbách mít tu příležitost, bude se cestám po kraji a setkávání s jeho obyvateli ve všech jeho částech věnovat i v příštích čtyřech letech.
Poslední hejtmanský den v tomto volebním období se koná dnes v Liberci. Návštěva společnosti MAGNA, podpis smlouvy s panem primátorem Batthyánym o převodu kojeneckého ústavu a domu dětí mezi městem a krajem, návštěva Divadla F. X. Šaldy a bazénu, technického muzea a možná taky pláž s překvapením.
Hejtmanský den bude tradičně zakončen setkáním a diskusích s občany, na kterém se můžete zeptat na všechno, co Vás o našem kraji zajímá. Přijďte do krajské knihovny a po diskusi se společně můžeme jít podívat na mimořádnou hudebni akci před radnicí, Bohemia Jazz Fest, který se v Liberci koná také díky podpoře Libereckého kraje.
Naviděnou v Liberci.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace
Login