Deník hejtmana

Nehodlám pomáhat s šířením propagandy za hranicí vkusu

15.09.2015 14:08

Kopírovat odkaz na Náš Liberec tady nebudu, nehodlám pomáhat šířit stranickou propagandu, která je formou a obsahem velmi často daleko za hranicí dobrého vkusu. Pan Korytář ale opět popustil uzdu svojí fantazii a snaží se mou osobu spojovat s bývalým europoslancem Robertem Duškem a kauzou jeho zápisníčku. Pro Vás si tedy dovolím několik poznámek a pro pana Nejčistšího pár připomenutí Roberta Duška, kterého si dnes tak nějak nepamatuje.

Před krajskými volbami v roce 2008 se pan Korytář a pan Dušek snažili vytvořit předvolební dohodu s cílem ovládnout kraj. Pan Korytář potom dokonce dělal poradce (jistě zadarmo) panu Seppovi, krajskému náměstkovi pro dopravu za ČSSD, který nyní figuruje v již zmíněné kauze.

V roce 2010 domluvili oba pánové koalici v Liberci a další koaliční partnery stavěli do role pozorovatelů. Primátor Korytář následně obětoval na začátku roku 2011 nemocnici a její vedení výměnou za koaliční příměří, které ale dlouho nevydrželo.

Na začátku roku 2015 se pan Korytář snažil přesvědčit ČSSD, aby s ním uzavřela krajskou koalici na půdorysu: "Všichni proti Starostům" a chválil jakéhosi Roberta Duška slovy, že se od něho mnohé naučil.

Dost možná o tom všem budou zápisy v údajném deníčku :) Politika je pro mě osobně především cestou jak hledat řešení problémů lidí v kraji, kde žijeme.

Mám to prostě jinak, než všichni vykladači pohádek. Pohádkáře se ztrátou paměti ani nemá smysl komentovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace
Login