Deník hejtmana

Setkání zaměstnanců semilské nemocnice

12.02.2015 14:07

Situaci považuji za vážnou, nevyřeší ji boj ani hledání viníků a spekulace nad černými scénáři. Potřebujeme racionální přístup a vůli ke společnému hledání řešení.
Na příští týden se proto připravuje setkání ředitelů Krajské nemocnice Liberec, a.s. MUDr. Luďka Nečesaného, Nemocnice Jablonec nad Nisou, p.o. MUDr. Víta Němečka a ředitele Masarykovy městské nemocnice v Jilemnici MUDr. Jiřího Kalenského, se zaměstnanci Nemocnice v Semilech, kterého se osobně zúčastním. 
Naším společným cílem je situaci v nemocnici stabilizovat a pomoci městu Semily s hledáním strategického partnera, který by dokázal zodpovědně a erudovaně řešit jak medicínskou, tak ekonomickou budoucnost nemocnice. Za zásadní považuji zachování rozsahu a kvality poskytované zdravotní péče na Semilsku minimálně v současném standardu.

liberec.idnes.cz/nemocnice-reditel-lekar-vypoved-dopis-audit-manazer-fys-/liberec-zpravy.aspx?c=A150211_120304_liberec-zpravy_ddt

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace
Login