Deník hejtmana

Tramvaje mezi Libercem a Jabloncem ohroženy nejsou

08.09.2014 7:46

Liberecký kraj dlouhodobě podporuje provoz meziměstské tramvaje, a to nejenom symbolicky, ale každoročně úhradou v řádech milionů. V letošním roce je to více než 17 milionů korun. V rámci stanovení standardů nyní prověřujeme provoz této meziměstské trati. Chceme financování a náklady na provoz tramvaje zpřehlednit. Navrhujeme proto použít společnou objednávku Libereckého kraje, Jablonce nad Nisou a Liberce, která bude mít jasná pravidla a umožní všem objednatelům získávat skutečné informace o tržbách a nákladech.
Tato změna se zřejmě některým osobám nelíbí, Liberecký kraj ale bude na zprůhlednění financování provozu mezi Libercem a Jabloncem trvat. Tato jednání provoz tramvají mezi Libercem a Jabloncem neohrožují.

http://liberec.idnes.cz/tramvaje-mezi-libercem-a-jabloncem-nebudou-mozna-jezdit-tak-casto-pyq-/liberec-zpravy.aspx?c=A140903_113951_liberec-zpravy_ous

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace
Login