Deník hejtmana

Včerejší hejtmanský den v Jilemnici se povedl

27.09.2013 7:50

Měl jsem možnost navštívit společnost Devro jako největšího zaměstnavatele na Jilemnicku. Prohlídka Dětského centra měla pozitivní atmosféru a práce s postiženými dětmi byla pro paní ředitelku a její kolegyně radost. Masarykova nemocnice v Jilemnici a její pan ředitel Kalenský, je příklad úspěšně fungující nemocnice, ve které dostal ředitel a jeho tým šanci dlouhodobě prosazovat svoji vizi. Nemocnice je páteřní krajskou nemocnicí se spádovou oblastí 70.000 lidí a funguje bez provozních dotací. Krkonošské muzeum s panem ředitelem Luštincem, který vrací historii městu a jeho obyvatelům je nositelem tradic, bez kterých není město městem. Setkání se zastupiteli a občany mě překvapilo velkou účastí - asi 30 lidí. 
V Jilemnici jsem potkal lidi, kteří svoji práci dělají srdcem a s radostí. Děkuji panu starostovi  Vladimíru Richterovi za doprovod a mnoho zajímavých informací a přeji Jilemnici a jejím občanům vše dobré...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace
Login