Detail aktuality

Diskuse od ROPu k IROPu aneb lepší Beatles na jevišti nežli brouk v hlavě se koná ve Filharmonii Hradec Králové

03.11.2014 16:52

ROPFÓRUM 2014 se uskuteční 20. listopadu od 17:30 h ve Filharmonii Hradec Králové.

Podle tiskové mluvčí Úřadu Regionální rady regionu soudržnosti Severovýchod Silvie Špryňarové  bude  na ROPFÓRu bude o Regionálním operačním programu Severovýchod a přípravách nového programového období diskutovat 1. náměstkyně ministryně pro místní rozvoj Klára Dostálová, předseda Regionální rady Severovýchod a hejtman Libereckého kraje Martin Půta a ředitel Úřadu Regionální rady regionu soudržnosti Severovýchod Zdeněk Vašák.

Otázky např: Jak se daří čerpat prostředky z ROP Severovýchod? Jak je Česká republika připravena na další dotační období? Co přinese Integrovaný regionální operační program? Jaké příležitosti pro náš region nabízí další operační programy?

Druhou část večera vyplní představení Beatles Mania v podání Filharmonie Hradec Králové. Celým večerem provází Moderátorka ČT  Jolana Voldánová.

Rezervace vstupenek je už nyní v plném proudu a můžete ji provést na této adrese: http://www.rada-severovychod.cz/ropforum-1

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace
Login