Detail aktuality

Do Libereckého kraje přijede velvyslanec Kanady

17.02.2016 14:07

Na krátkou zdvořilostní návštěvu do Libereckého kraje zavítá v pátek 19. února velvyslanec Kanady v České republice Otto J. Jelinek. Po jednání s vedením kraje zahájí v multimediálním sále krajského úřadu odborný seminář CETA.

V sídle kraje jej a jeho doprovod v 11:00 hodin přijme hejtman Martin Půta. Jedním z témat společného setkání budou investice kanadských firem v České republice.

INFORMACE PRO NOVINÁŘE: Fototermín, zápis do pamětní knihy a předání darů se uskuteční v 12:10 hodin v zasedací místnosti ve 3. patře č. 313.

Poté se společně přesunou do multimediálního sálu, kde od 12:30 hodin zahájí konferenci „Nové obchodní příležitosti pro obchodní spolupráci, Komplexní hospodářská a obchodní komora (CETA) mezi Kanadou a Evropskou unií.“ (kontaktní osobou pro tento seminář je Ing. Oskar Mužíček, ředitel Krajské hospodářské komory Libereckého kraje).

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace
Login