Detail aktuality

Hejtman Martin Půta navštíví Rychnov, občané nepřijdou ani o besedu

24.02.2017 12:51

Hejtman Libereckého kraje Martin Půta pokračuje ve svých pravidelných setkáních s občany a zástupci měst. Tentokrát zavítá ve středu 1. března do Rychnova u Jablonce nad Nisou, aby se setkal se zástupci města a seznámil se s jeho zajímavostmi. Debata s občany bude výjimečně až v pondělí 6. března od 16.30 hodin v sále rychnovské Besedy.

Důvodem přesunutí besedy s hejtmanem je jednání Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky, kde se bude ve středu 1. března projednávat novela zákona o rozpočtovém určení daní. Jejím navrhovatelem je Liberecký kraj, a tak musí hejtman Martin Půta zákonodárnou iniciativu v poslanecké sněmovně osobně obhajovat. Bohužel termíny konkrétních projednávání v parlamentu nejsou dopředu přesně určené, a tak nastala tato kolize s naplánovaným Hejtmanským dnem v Rychnově u Jablonce nad Nisou.

Hejtmanský den v Rychnově u Jablonce nad Nisou zahájí první březnový den Martin Půta setkáním s vedením města. V průběhu návštěvy se seznámí např. s integrovaným městským centrem, prohlédne si knihovnu nebo místní muzeum s válečnou expozicí. V rámci společného oběda jej čeká také setkání se starosty okolních obcí.

O setkání s hejtmanem nepřijdou ani občané. Za nimi přijede Martin Půta v pondělí 6. března. Debatovat s nimi bude od 16.30 hodin v sále Restaurace Beseda v Rychnově u Jablonce nad Nisou.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace
Login