Detail aktuality

Hejtmanské dny pokračují už 13. srpna

27.07.2015 16:31

Liberecký kraj pro mě rozhodně nezačíná ani nekončí jen v krajském městě, Liberci.

Právě proto se snažím nejméně jednou měsíčně navštívit jedno město (v případě menších více) v Libereckém kraji, strávit zde celý den, sejít se s občany, navštívit krajské organizace, poznat místní zaměstnavatele a další různé instituce, které život konkrétního města tvoří. Součástí hejtmanských dní je setkání s místní samosprávou a zastupiteli, s nimiž hovořím o problémech a nedostatcích. Společně pak hledáme možné cesty, řešení a vzájemnou pomoc.

Na základě mých desetiletých zkušeností v pozici starosty vím, že problémy se mají řešit přímo na místě, kde vznikají. K nalezení východiska je právě mnohdy nejužitečnější se na to konkrétní místo vydat a vyslechnout si názory a náměty ke zlepšení.

Každý hejtmanský den končí tradiční besedou s občany. Tato pravidelná setkání jsou pro mě zajímavá a užitečná. Snažím se odpovědět na všechny položené dotazy, pozorně si vyslechnout názory, ale i stížnosti, a najít správná a co nejvhodnější řešení. A právě to je jedním z hlavních úkolů hejtmana.

Do konce letošního roku se na Vás těším v těchto městech:

13. 8. 2015          Nové město pod Smrkem, Raspenava a Hejnice

23. 9. 2015          Mimoň

15. 10. 2015        Lomnice nad Popelkou

19. 11. 2015        Turnov

10. 12. 2015        Hrádek nad Nisou

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace
Login