Detail aktuality

Inspiraci na výlety a zábavu najdete v našich letních novinách

04.07.2018 15:42

Hledáte tipy na výlety, nápad, kam vyrazit a co dělat v létě? Naše letní noviny a prázdninový kalendář vám pomůžou  a prozradí, kde se co děje.

Chceme nejen návštěvníkům ukázat novinky letošní sezóny, nabídnout méně známá místa a doporučit netradiční novinky. Užijte si je elektronicky na www.liberecky-kraj.cz. Pokud máte zájem o tištěnou verzi Letních novin, je k dispozici na recepci Krajského úřadu Libereckého kraje, ve 14. patře a v infocentrech Libereckého kraje.

Nabídka je pestrá, na druhý prázdninový víkend prodloužený o dva dny sváteční si vybere opravdu každý napříč krajem. Máte-li rádi historii, pak se můžete nechat inspirovat akcemi na hradech a zámcích kraje, kde namátkou vybíráme: Móda sedmi staletí, 5. - 6. 7. 2018, Zámek Hrubý Rohozec; Cyrilometodějské slavnosti, 5.- 6.7.2018, Hrad Trosky; Rytíři na Valdštejně, 5. – 7. 7.2018, Hrad Valdštejn; Čtyři dny ve středověku 5. – 8.7.2018, Státní Hrad Bezděz  či Renesanční letohrátky na Grabštejně, 7. – 8. 7.2018, Státní hrad a zámek Grabštejn.

Milovníci moderní hudby si nenechají ujít v pátek 6. 7. multižánrový festival v zámeckém parku Rock´sy Doksy. Svátek řezbářů a kovářů Dřevo-socho-kování, který tento týden probíhá  v Rokytnici, vyvrcholí v sobotu. Pro rodiny s dětmi jsme vybrali tip na Letní slavnosti v Dubé.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace
Login