Detail aktuality

Kraj vydal brožuru s hodnocením letošního roku

26.10.2016 11:14

V pořadí čtvrté hodnocení své činnosti vydal minulý týden Liberecký kraj. V Brožuře 2016 se čtenáři dozvědí o práci vedení kraje, dokončených, rozpracovaných i plánovaných projektech. Publikace dále nabízí přehled důležitých kontaktů, a protože se jedná o poslední díl v tomto volebním období, rovněž představuje souhrn deseti nejvýznamnějších akcí v letech 2013-2016.

„Brožura má tradičně hlavně občany našeho regionu seznámit s výsledky práce členů rady kraje. Rekapituluje to, co se povedlo a seznamuje s připravovanými záměry a projekty. Vzhledem k tomu, že se současné volební období blíží k závěru, tak je tady i prostor na krátké hodnocení. Osobně mám velkou radost z rekordních investic a zároveň snížení dluhu Libereckého kraje, které se v tomto období podařilo. Čtenáři si ale také připomenou základní údaje o našem kraji nebo to, co kraj vůbec zajišťuje,“ říká hejtman Martin Půta.

Brožura je v elektronické podobě ke stažení na stránkách Libereckého kraje (banner na úvodní straně Liberecký kraj 2016 nebo v poradenství http://poradenstvi.kraj-lbc.cz/o-kraji) a v tištěné verzi je k dostání na tiskovém oddělení krajského úřadu. K dispozici bude rovněž na setkáních hejtmana s občany a pravidelných hejtmanských dnech, které se opět připravují.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace
Login