Detail aktuality

Liberecký kraj vydává tradiční ročenku, která hodnotí uplynulých 12 měsíců

03.12.2021 12:38

Liberecký kraj opět po roce představuje výsledky své dosavadní práce. Činí tak každoročně, a to prostřednictvím tradiční publikace. Veřejnost se v ní dozví kompletní informace o letos dokončených projektech, investicích a záměrech kraje na další rok. Dukement je k volnému odběru na krajském úřadě, jeho elektronická verze je zde: https://1url.cz/nKf0T

„V této nové publikaci shrnujeme to, co se nám za tento rok podařilo a na čem je třeba do budoucna dále pracovat. Veřejnost takto ucelenou zprávu o naší činnosti dostává každý rok,“ uvedl k čerstvě vydanému materiálu hejtman Martin Půta.

Občané naleznou v ročence informace o výsledcích práce všech devíti členů Rady Libereckého kraje a jejich resortů, dále například slovo hejtmana a ředitele krajského úřadu. V textu se vyjadřují i členové zastupitelských klubů. Nedílnou součásti publikace jsou důležité kontakty na jednotlivé úseky krajského úřadu a další krajské instituce.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace
Login