Detail aktuality

Ministři obrany a životního prostředí si prohlédnou bývalý vojenský prostor Ralsko

07.04.2015 15:40

Bývalý vojenský prostor Ralsko navštíví ve čtvrtek 9. dubna ministr obrany Martin Stropnický a ministr životního prostředí Richard Brabec. Důvodem je revitalizace a využití tohoto území, které patří k prioritám Libereckého kraje.

Společně s hejtmanem Libereckého kraje Martinem Půtou, náměstkem hejtmana pro životní prostředí a zemědělství Josefem Jadrným a radním pro rezort hospodářského a regionálního rozvoje, evropských projektů a rozvoje venkova Vítem Příkaským budou nejprve jednat například o Územním plánu města Ralsko nebo Akčním plánu rozvoje města Ralsko. Poté se přesunou na prohlídku bývalého vojenského prostoru (letiště Hradčany, obora Ralsko).

Během programu návštěvy budou také přítomni: náměstek ministra obrany Roman Molík, náměstek ministra obrany Tomáš Kuchta, starosta Ralska Miroslav Králík, ředitel Diama s. p. Tomáš Rychtařík, ředitelka Geoparku Ralsko o.p.s. Lenka Mrázová, ředitel Vojenských lesů a statků Josef Vojáček a ředitel divize Mimoň Vojenských lesů a statků Roman Vohradský.

INFORMACE PRO NOVINÁŘE:
Při této příležitosti Vás zveme na tiskovou konferenci, která se uskuteční po jednání ministrů spolu s náměstky ministra obrany Romanem Molíkem a Tomášem Kuchtou, hejtmanem LK Martinem Půtou, náměstkem hejtmana Josefem Jadrným, krajským radním Vítem Příkaským a starostou Ralska Miroslavem Králíkem. Koná se ve čtvrtek 9. dubna od 10:45 hodin v Informačním centru Ralsko – Kuřívody.  

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace
Login