Detail aktuality

Ministryně Valachová navštíví Liberecký kraj

26.11.2015 14:53

Ministryně školství, mládeže a tělovýchovy Kateřina Valachová přijede v pondělí
30. listopadu do Libereckého kraje. Navštíví Technickou univerzitu, kde se setká s hejtmanem Martinem Půtou, krajskou radní pro školství Alenou Losovou a rektorem univerzity prof. Zdeňkem Kůsem. Navazovat bude jednání s řediteli dětských domovů. Návštěvu kraje ministryně zakončí jednáním s náměstkem primátora Ivanem Langrem, na radnici statutárního města Liberec.

Na univerzitě bude ministryně se zástupci Libereckého kraje a rektorem projednávat aktuální problémy kraje v oblasti vzdělávání a sportu, například možnosti pomoci talentovaným dětem z dětských domovů a přímé propojení těchto zařízení s univerzitami. Ministryni Valachovou rovněž zajímá pohled pedagogů a politické reprezentace kraje na reformu financování regionálního školství, názor na společné vzdělávání či novelu školského zákona.

Tisková konference pro média je plánována na 10:30 hodin v zasedací místnosti budovy rektorátu Technické univerzity v Liberci. 

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace
Login