Detail aktuality

Na kraj přijde Ježíšek

15.12.2016 15:11

Liberecký kraj splní vánoční přání dětem z dětských domovů a letos poprvé i rodinám v tísni. Třetím rokem připravuje akci „Strom splněných přání“. Pro dárky si děti na krajský úřad přijedou v pondělí 19. prosince. Připraven bude doprovodný program a různá vánoční vystoupení. V multimediálním sále se začne v 15:00 hodin.

V letošním roce byly do vánoční akce zapojeny dětské domovy z Dubé-Deštné, Jablonce nad Nisou a Semil. Zcela poprvé pomůže vedení kraje, zaměstnanci krajského úřadu a krajští zastupitelé také klientům a jejich dětem, kteří se nacházejí v těžké životní tísni. Vybrány byly proto také tři azylové domy z Libereckého kraje.  Dopravu na krajský úřad a zpět zajistí společnost BusLine a.s., která je jednou ze společností provozující na území Libereckého kraje veřejnou autobusovou dopravu.

„Děti nám prostřednictvím ředitelů domovů napsaly, co si přejí najít pod stromečkem a my se jim ta přání pokusíme splnit. Věřím, že strávíme příjemné odpoledne, společně se zasmějeme a zazpíváme vánoční koledy,“ říká hejtman Libereckého kraje Martin Půta.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace
Login