Detail aktuality

Nejdůležitější dění v Libereckém kraji přináší nová příloha

08.01.2015 11:34

První číslo nové informační přílohy KRAJ určené veřejnosti vydává v těchto dnech Liberecký kraj. Čtyři barevné stránky čtenářům přinesou informace, kde se rychle a přehledně dozvědí o nejdůležitějším dění v našem kraji.

K dispozici je zatím v digitální podobě na internetových stránkách kraje, ke stažení je také na známých komerčních informačních portálech v kraji. V průběhu letošního roku se objeví jeho tištěná verze i jako příloha vybraných městských a obecních zpravodajů, které vycházejí v Libereckém kraji.

„Chceme občany seznamovat s nejdůležitějšími událostmi v kraji, s prací samosprávy i krajského úřadu, ale také s životem u nás, v našich bydlištích,“ říká hejtman Libereckého kraje Martin Půta.

Digitální verze je interaktivní. V textu tak občané najdou odkazy, které je nasměrují na více informací k danému tématu. Čtyři plnobarevné strany přílohy KRAJ nabídnou informace o zajímavých společenských, kulturních a sportovních událostech, rozhovory s významnými osobnostmi kraje, představení více či méně známých míst a lidí v kraji, stručné, přehledné a atraktivní informování o aktivitách Libereckého kraje jako instituce. Příloha bude vycházet jednou měsíčně, o letních prázdninách jako dvojčíslo.

Link na první číslo nové informační přílohy KRAJ: http://magazin.kraj-lbc.cz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace
Login