Detail aktuality

Nejúspěšnější základní školy v soutěži Hejtmanův pohár budou ve středu oceněny

11.01.2016 17:12

Třem základním školám z Libereckého kraje, za sportovní dovednosti v soutěži s názvem Hejtmanův pohár, předá hejtman Martin Půta ocenění.  Žáky a jejich doprovod v sídle kraje přivítá ve středu 13. ledna v 12:00 hodin (zastupitelský sál ve 3. patře).

Od organizátorů soutěže, Asociace amatérských sportů České republiky, obdrží každá škola diplom, vítěz získá pohár a finanční odměnu ve výši 10.000 Kč a školy umístěné na 2. a 3. místě dostanou poukazy do obchodu se sportovním vybavením. Hejtman žákům věnuje krajské propagační předměty.

Hejtmanův pohár je soutěž pro základní školy a nižší ročníky víceletých gymnázií, která oslovuje všechny žáky od 1. do 9. třídy. Probíhá ve 14 krajích České republiky a skládá se z překonávání dráhy sportovních dovedností, na které si žáci prověřují sportovní všestrannost. Cílem soutěže je podpora zdravého životního stylu a posílení vztahu mladé generace ke sportu a pohybu.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace
Login