Detail aktuality

Nejúspěšnějšího sportovce roku 2015 Libereckého kraje budeme znát již za pár dní

01.04.2016 13:30

Již za několik dní budeme znát Nejúspěšnějšího sportovce roku 2015 v Libereckém kraji. Výsledky stejnojmenné ankety budou vyhlášeny v úterý 5. dubna v libereckém Divadle F. X. Šaldy. Cenu nejlepšímu jednotlivci loňského roku předá osobně hejtman Libereckého kraje Martin Půta, který převzal nad akcí záštitu.

Anketa každoročně oceňuje výkony sportovců, kteří skvěle reprezentují Liberecký kraj. Mají za sebou úspěchy nejenom v dospělých, ale především dětských kategoriích. Ocenění se tak dočkají nejlepší kolektivy mládeže i dospělých, jednotlivci i hendikepovaní sportovci. Vyhlášen bude i nejlepší trenér amatér a trenér profesionál a zvláštní ocenění dostane Sportovní hvězda Deníku.

Kdo ceny získá je tajné do poslední chvíle, podle výkonů našich sportovců je však patrné, že si ceny nejvyšší odnesou zejména borci věnující se zimním sportům a dopředu lze prozradit, že se mezi nimi objeví i účastníci olympijských her či světových a evropských soutěží.

Slavnostní vyhlášení ankety Nejúspěšnější sportovec roku 2015 v Libereckém kraji začíná v 18:00 hodin. Vyhlašovatelem ankety je Krajská organizace Česká unie sportu Libereckého kraje, Liberecký Deník a Liberecký kraj.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace
Login