Detail aktuality

Novoroční setkání

18.01.2018 14:20

Novoroční setkání dnes uspořádal hejtman Libereckého kraje Martin Půta. Své hosty z řad podnikatelů, politiků, starostů, ředitelů příspěvkových organizací a dalších významných partnerů a osobností, pozval do prostor, kde už brzy vznikne podnikatelský inkubátor.

Z novoročního setkání se stává tradice. Poprvé se takové setkání uskutečnilo v roce 2015 v Kavárně Pošta v Liberci, o rok později na stejném místě jako dnes, vloni novoroční setkání hostil Ještěd. „Po dvou letech se s mými hosty potkáváme na stejném místě, v jedné z hal bývalého Výzkumného ústavu v Liberci. Ono to má svůj význam. Zatímco při předloňském setkání jsme jim chtěli představit náš záměr, letos už má konkrétní obrysy. Víme, že tady vybudujeme místo, kde podporu najdou začínající podnikatelé a jejich kreativní nápady, ale také podniky, které potřebují pomoci s dalším rozvojem,“ řekl hejtman Martin Půta. O fungování inkubátoru potom pohovořil jeho ředitel Philipp Roden.

„Přeji Vám, abyste dokázali zrealizovat všechny Vaše letošní plány,“ popřál přítomným hejtman. 

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace
Login