Detail aktuality

Nový termín příjmu žádostí o kotlíkové dotace je stanoven na 30. listopadu

31.10.2017 15:05

O posunutí termínu příjmu žádostí o finanční příspěvek na nové ekologické kotle dnes rozhodlo Zastupitelstvo Libereckého kraje. Elektronické podání bude spuštěno ve čtvrtek 30. listopadu v 16.00 hodin. Občané své připravené žádosti nemusí nijak upravovat.

„Jak jsme včera avizovali, okamžitě jsme začali jednat s poskytovatelem dotace – Státním fondem životního prostředí. Termín jsme o měsíc posunuli, příjem bude spuštěn poslední listopadový den a odpolední čas rovněž zůstává,“ uvádí hejtman Martin Půta. „Pro občany se nic nemění, není potřeba žádosti nijak upravovat, vše bude stejné. Spuštění příjmu zveřejníme na dotačním portálu Libereckého kraje a prostřednictvím e-mailu o novém termínu budeme informovat všechny potenciální žadatele, se kterými jsme doteď byli ve spojení,“ uvádí krajská radní Radka Loučková Kotasová.

Včerejší termín Liberecký kraj zrušil kvůli mimořádné situaci a poruchám elektrického vedení po nedělní vichřici. Žádosti se v této vlně přijímají pouze elektronicky a včera by hrozilo, že by někteří lidé kvůli výpadkům elektřiny nemohli žádost elektronicky na krajský úřad zaslat. 

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace
Login