Detail aktuality

Občané a hosté Bedřichova mají poštovní úřad Partner v obchodu s potravinami

01.08.2014 14:00

Po tříměsíční přestávce v provozu České pošty v Bedřichově se občané a návštěvníci horského střediska 1. srpna dočkali znovuotevření pobočky na adrese Bedřichov 1597 pod názvem Partner. Současně je v domku prodejna s potravinami a občerstvením – malou kavárnou.

Slavnostního otevření se zúčastnili a tradiční pásku přestřihli hejtman LK Martin Půta, výkonný ředitel pro strategii České pošty Ondřej Veselský, ředitelka pobočkové sítě Severní Čechy Olga Syková a provozovatel objektu Jaroslav Růta.
„Nový Partner je realizován již v souladu s novou strategií České pošty. Je to spojení všech služeb občanům a návštěvníkům Bedřichova. Na jednom místě si vyřídí nákupy i naše služby,“ uvedla Olga Syková s tím, že jde o první takovou pobočku na Jablonecku, další dvě jsou v Dětřichově a v Lázních Libverda v okrese Liberec.

„Předpokládáme, že do dvou let otevřeme v Libereckém kraji okolo dvaceti obdobných poboček,“ dodala.

Prozatím byla stanovena otevírací doba poštovní přepážky ve všední dny dopoledne od 8 do 10 hodin a odpoledne od 15 do 16 hodin.
„Tato pracovní doba je zatím předběžná, provozovatel může otevírací dobu postupně prodloužit podle požadavků zákazníků,“ řekl ředitel Ondřej Veselovský s tím, že například v Lázních Libverda je otevřeno i o víkendech.

Provozovatel obchodu a Partnera Jaroslav Růta s tímto případným rozvojem souhlasí.„Máme otevřeno denně i o víkendech od 7 do 18 hodin pouze s půlhodinovou polední přestávkou.  Budeme se snažit přizpůsobit provozní dobu podle zájmu občanů,“ dodal Růta.

Hejtman LK Martin Půta chápe službu Partner zejména jako doplňkový způsob poštovních služeb v menších obcích.
„Věřím, že ministr vnitra dodrží svůj slib, podle něhož se síť poboček České pošty v naší republice nebude zmenšovat,“ řekl mimo jiné hejtman.

Nová pobočka Partner je umístěna v centru Bedřichova (v původní budově České pošty), 300 m od informačního centra a obecního úřadu. Stojí v dosahu  500 metrů od sjezdového lyžařského areálu Malinovka, nástupního místa na Jizerskou lyžařskou magistrálu a centrálního parkoviště. Necelých 150 m od obchodu se nachází autobusová zastávka MHD do Jablonce nad Nisou. Poštovní schránky jsou k dispozici na Centrálním parkovišti a na penzionu "Bílá Vrána" (spodní část obce u hlavní komunikace).

Nejbližší sousední pošta je v Janově nad Nisou, v níž je otevřeno PO - PÁ 12,00  - 16,00 hodin.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace
Login