Detail aktuality

Občané Chrastavy, zeptejte se znovu hejtmana, Váš názor ho zajímá

30.08.2017 16:44

V první zářijový den bude hejtman Martin Půta pokračovat ve svých pravidelných výjezdech po městech a obcích Libereckého kraje. V rámci tradičního Dne s hejtmanem tentokrát v pátek 1. 9. navštíví Chrastavu. V půl páté odpoledne se v místním společenském klubu v Turpišově ulici sejde s občany.

V osm hodin ráno hejtmanův program začne setkáním se starostou Michaelem Canovem, který ho městem bude provázet celý den. O půl hodiny později navštíví Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský, kde ho bude odrůdovou zkušebnou provázet vedoucí Alena Jahodová. Ve čtvrt na deset je na programu návštěva depozitáře hasičského muzea. Následně se hejtman setká a pobeseduje s klienty Domu s pečovatelskou službou v Bílokostelecké ulici.

Poté navštíví Vísku, která je součástí Chrastavy a pohovoří s místními občany. Na programu pátečního hejtmanského dne je také prohlídka cyklostezky vedoucí z Chrastavy do Bílého Kostela, které se zúčastní i starosta Bílého Kostela nad Nisou Jiří Formánek.

Po pracovním obědě se starosty mikroregionu hejtman navštíví firmu JIPA, kterou mu představí ředitel Jiří Janků. V půl čtvrté odpoledne začne prohlídka budovy kina, kde budou k vidění promítací kabiny, pracoviště TV Chrastava, kinosál i plán na rekonstrukci.

Hejtmanský den zakončí Martin Půta již tradičním setkáním s občany a zastupiteli. Beseda se uskuteční od půl páté odpoledne ve společenském klubu (CVA) v Turpišově ulici.

 

Hejtmanský den 1. 9. 2017 v Chrastavě

8:00 Setkání na radnici

8:30 Návštěva odrůdové zkušebny Ústředního kontrolního a zkušebního ústavu zemědělského

9:15 Depozitář hasičského muzea

10:15 Návštěva Domu s pečovatelskou službou v Bílokostelecké ulici

11:15 Návštěva Vísky

12:15 Prohlídka cyklostezky Chrastava – Bílý Kostel

13:00 Oběd v restauraci U komína

14:30 Návštěva firmy JIPA

15:30 Prohlídka budovy kina

16:30 Beseda s občany

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace
Login