Detail aktuality

Občané Rokytnice nad Jizerou, přijďte diskutovat o důležitých tématech s hejtmanem Libereckého kraje

08.12.2017 11:56

Hejtman Libereckého kraje Martin Půta zavítá ve středu 13. prosince do Rokytnice nad Jizerou. V rámci tradičního Dne s hejtmanem má v plánu navštívit místní radnici, domov důchodců či zázemí Sboru dobrovolných hasičů Rokytnice. Nejdůležitější část jej čeká od 16:00 hodin, kdy se v budově základní školy setká s občany Rokytnice nad Jizerou, aby zde diskutoval o důležitých tématech Libereckého kraje.

Na radnici hejtmana Martina Půtu přivítá starosta Petr Matyáš, který jej bude městem provázet celý den. Nejprve společně navštíví sportovní areál Spartaku Rokytnice, kde si společně vyzkouší sjezd na lyžích. Následovat bude zastávka v přilehlých Pasekách nad Jizerou, jejíž součástí bude prohlídka zázemí firmy Emba, s.r.o., která vyrábí obaly a lepenky. Poté se všichni zúčastnění přesunou do restaurace Roky na oběd s ostatními starosty okolních obcí. Odpolední program návštěvy hejtmana zahrnuje prohlídku firmy Rotextile a.s., místního domova důchodců a zázemí Sboru dobrovolných hasičů Rokytnice.

Hejtmanský den zakončí Martin Půta již tradičním setkáním s obyvateli Rokytnice nad Jizerou a zastupiteli města. Uskuteční se od 16:00 hodin v jídelně základní školy v Dolní Rokytnici.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace
Login