Detail aktuality

Občané Semil, zeptejte se hejtmana, Váš názor ho zajímá!

18.01.2016 16:44

Hejtman Libereckého kraje Martin Půta pokračuje ve svých pravidelných setkáních s občany a zastupiteli měst. Tentokrát se v rámci Dne s hejtmanem sejde ve středu 27. ledna s lidmi v Semilech, od 16:00 hodin v Kině Jitřenka.

Program tradičně začne setkáním hejtmana Martina Půty se zástupci vedení města na zdejší radnici. Následně zamíří do Gymnázia v Semilech, kde se seznámí s fungováním školy a čeká jej také beseda s místními studenty, ke kterým se přidají i žáci ze semilské Základní školy.

Nad lokálními tématy se hejtman sejde se starosty okolních obcí u společného oběda. Po něm jej čeká návštěva Domova důchodců v Semilech. Podívá se také do firmy Charvát AXL a.s., společnosti zabývající se konstrukcí a výrobou hydraulických válců a leteckých podvozků.

Den s hejtmanem vyvrcholí setkáním se semilskými občany, kteří s ním mohou přijít pohovořit od 16.00 hodin do Kina Jitřenka. Debatovat se bude například o opravách krajských silnic, napojení Semil na dálniční síť  - silnici R35 či zdravotnictví a dalších tématech.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace
Login