Detail aktuality

Občané Stráže pod Ralskem, zeptejte se hejtmana, Váš názor ho zajímá!

23.04.2018 11:30

Hejtman Martin Půta se ve středu 25. dubna 2018 setká s občany Stráže pod Ralskem. Jedná se o další zastávku v rámci tradičních cest po Libereckém kraji. Hejtmanský den začne setkáním se starostou města Zdeňkem Hlinčíkem. V plánu je návštěva firem Renokar – CNC s. r. o. a MEGA a.s., Fibichovy ulice, zámku Vartenberk s lipovou alejí a božím hrobem, místního skateparku a společný oběd se starosty okolních obcí. Odpoledne se Martin Půta setká s občany města a hejtmanský den završí živým vysíláním na facebookových stránkách Libereckého kraje.

V budově městského úřadu přivítá hejtmana starosta města Stráže pod Ralskem Zdeněk Hlinčík. Ten provede Martina Půtu celým dnem. V dopoledních hodinách společně navštíví firmu Renokar – CNC s. r. o., která se zabývá obráběním hliníkových odlitků. Poté si projdou Fibichovu ulici, kde se plánuje výstavba rodinných domů, a interiér firmy MEGA a.s., jež dodává různorodá průmyslová zařízení. Po obědě se starosty okolních obcí si hejtman prohlídne zámek Vartenberk, přilehlé lipové aleje, boží hrob a místní skatepark. 

Na závěr dne budete mít možnost od 16 hodin pohovořit s hejtmanem osobně i Vy, a to v malém sálu kulturního domu U Jezera. Pokud setkání nestihnete, můžete z pohodlí domova od 17:30 sledovat živý přenos na facebookových stránkách Libereckého kraje. Zde se prostřednictvím komentářů pod toto online vysílání můžete zeptat hejtmana Martina Půty na cokoliv, co vás zajímá.   

 

Program hejtmanského dne:

8:00 – 8:30                 Přivítání na MÚ ve Stráži pod Ralskem 

8:30 – 9:15                 Renokar – CNC s. r. o. 

9:30 – 10:00               Fibichova ulice

10:15 – 11:30             MEGA a.s.        

11:45 – 13:15             Společný oběd se starosty okolních obcí – Zlatá Lípa Noviny

13:30 – 14:45             Zámek Vartenberk – lipová alej – boží hrob

15:00 – 15:30             Skatepark

16:00 – 17:00             Beseda se zastupiteli a občany města Stráž pod Ralskem

17:30                          Online vysílání hejtmana

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace
Login