Detail aktuality

Oceněním v soutěži Zlatý erb o nejlepší webové stránky se mohou pyšnit v Turnově a Zásadě

15.09.2021 16:38

Krajské kolo třiadvacátého ročníku soutěže Zlatý erb zná své vítěze. Nejlepšími elektronickými počiny jsou webové stránky Turnova a Zásady. Zlatý erb vyhlašuje Liberecký kraj ve spolupráci se spolkem Český zavináč. Soutěž je určena městům a obcím v regionu, které mají oficiální webové stránky, elektronické služby nebo turistické webové prezentace.

„Moc mě těší, že můžeme rok od roku posuzovat stále sofistikovanější a uživatelsky příjemnější vzhled a technické zpracování webových stránek měst a obcí. Soutěž Zlatý erb není jenom o pomyslných vavřínech, je to zároveň skvělá příležitost získat zpětnou vazbu a užitečné informace od poroty tak, aby do budoucna mohli účastníci své internetové prezentace ještě více vylepšovat,“ uvedl hejtman Libereckého kraje Martin Půta.

 

Výsledky soutěže Zlatý erb 2021:

Kategorie: nejlepší webové stránky obce

1. místo: Zásada

2. místo: Bedřichov

3. místo: Svijany

 

Kategorie: nejlepší webová stránka města

1. místo: Turnov

2. místo: Mimoň

3. místo: Cvikov

 

Kategorie: Nejlepší elektronická služba a projekty Smart City

1. místo: Turnov: Mobilní rozhlas

1. místo: Zásada: Mobilní aplikace V OBRAZE

2. místo: Turnov: Rezervace termínu návštěvy na úřadě

3. místo: Turnov: Online přenos zasedání zastupitelstva 

(Pozn.: udělena dvě první místa)

 

Do letošního ročníku soutěže se přihlásilo 5 obcí a 9 měst, v kategorii elektronická služba porota posuzovala 5 projektů. Do celostátního kola postupují město Turnov a městys Zásada. Výsledky budou vyhlášeny 20. září letošního roku na konferenci ISSS v Hradci Králové.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace
Login