Detail aktuality

Pivovar ve Svijanech pořádá tradiční slavnosti

08.07.2015 15:27

Už šestadvacátý ročník tradičních Slavností svijanského piva v sobotu přiláká do Svijanského Újezdu tisíce návštěvníků. Těšit se mohou na pestrý výběr svijanských piv, která potečou ze 160 píp, bohatý bude i hudební a doprovodný program. Slavnosti si nenechá ujít ani hejtman Libereckého kraje Martin Půta.

S hudebními vystoupeními přijede celá řada populárních skupiny, které se budou střídat na dvou scénách. Těšit se mohou návštěvníci na vystoupení Davida Kollera, Viléma Čoka, Debbi, Václava Neckáře a dalších spíše rockových muzikantů na jedné straně. Druhé pódium bude patřit jiným žánrům, například zahraje Cimbálová muzika Dušana Kotlára, České buchty, Veselí pozůstalí a jiní. Hudební vystoupení po setmění protne tradiční ohňostroj.

Z téměř dvou stovek píp potečou všechna svijanská piva, která v pivovaru vaří. Pochutnávat si budou moci návštěvníci i na pivní zmrzlině. Vstupné na akci je 200 Kč.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace
Login