Detail aktuality

Podnikatelé a velvyslanec Ukrajiny na pracovní návštěvě Libereckého kraje

19.04.2016 13:54

Hejtman Libereckého kraje Martin Půta a jeho náměstek Josef Jadrný se setkají ve středu 20. dubna s delegací vedenou velvyslancem Ukrajiny v ČR Borysem Zajchukem. Členové delegace jsou také představitelé Vinnycké oblastní státní administrativy a tamní podnikatelské sféry. Následovat bude obchodní jednání organizované ve spolupráci s jabloneckou Okresní hospodářskou komorou.

Velvyslanec Zajchuk a obchodní rada Zinovii Hošovskyj se nejprve, v 10:00 hodin, setkají se členy Rady Libereckého kraje. Hovořit budou o možné regionální spolupráci s přesahem do podnikatelské sféry. Po společném obědě je pro zástupce českých a ukrajinských firem připraveno pracovní setkání, které představí obchodní podmínky obou zemí, a které umožní navázat dlouhodobou spolupráci.

Setkání podnikatelů Libereckého kraje a Vinnycké oblasti se koná ve středu 20. dubna 2016 od 14:00 do 16:30 hodin v zasedacím sále zastupitelstva (č. 326) Krajského úřadu Libereckého kraje.

PRO NOVINÁŘE: Fototermín po jednání členů Rady LK a zástupců Ukrajiny bude v 11:15 hodin v místnosti č. 328 ve 3. patře.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace
Login