Detail aktuality

Prezident republiky ukončil třídenní návštěvu Libereckého kraje

11.06.2014 17:59

Prezident republiky Miloš Zeman ve středu zahájil třetí a současně poslední den návštěvy Libereckého kraje setkáním s představiteli kraje a církví, se kterými hovořil na téma zajištění hospicové péče a výstavby hospice.

Z Liberce odjela prezidentská delegace do Jablonce nad Nisou. Zde nejdříve prezident republiky navštívil společnost Preciosa a.s., kde se sešel s představiteli firmy a zaměstnanci, a také si prohlédl výrobní halu. Dalším bodem středečního programu bylo setkání s primátorem města Jablonec nad Nisou Petrem Beitlem a dalšími představiteli města. Na Mírovém náměstí poté diskutoval s občany.

Následovala návštěva Nové Vsi nad Nisou, loňské Vesnice roku Libereckého kraje, kde prezidenta republiky přivítali starosta Milan Fiala a místostarostka Kamila Lubasová. Před setkáním s místními občany se ještě pozdravil se zdejšími hasiči a zástupci dobrovolných spolků.

V závěru návštěvy Libereckého kraje se v zámeckém hotelu Sychrov uskutečnila tisková konference prezidenta republiky Miloše Zemana a hejtmana Libereckého kraje Martina Půty.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace
Login