Detail aktuality

První novoroční dítě v Libereckém kraji se narodilo v jablonecké nemocnici, jmenuje se Filip 

02.01.2024 14:27

První dítě v Libereckém kraji se na Nový rok narodilo v Jablonci nad Nisou. Malý Filip přišel na svět v 0:33 hod. Chlapec váží 3.055 gramů. On i jeho matka jsou zdraví a v pořádku. Hejtman Martin Půta a primátor statutárního města Jablonec nad Nisou Miloš Vele dnes oběma popřáli hodně zdraví, štěstí a sil.

Rád bych popřál chlapečkovi i mamince všechno nejlepší do života, hodně štěstí a zejména zdraví,“ uvedl hejtman Martin Půta. 

Stejně jako loni dostanou první chlapec a také dívka narození v daném roce v Libereckém kraji od hejtmana Martina Půty pamětní zlatý dukát. Dále pak matka obdrží šek na 5.000 korun a balíček kosmetiky pro dítě. Společnost DryLock CZ dále věnuje novorozeňatům, prvnímu chlapci i první holčičce v kraji, symbolických 2024 plenek. 

Liberecký kraj má i první narozenou dívku v letošním roce. Jmenuje se Ema, přišla na svět 2. ledna 2024 v 19:56 s mírami 3320 gramů a 48 centimetrů. Narodila se v liberecké nemocnici. Obdržela tytéž – výše zmíněné – dary. 

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace
Login